Dia Europeu de la Mediació 2024: vine a la sessió informativa-formativa sobre els MASCs que farem a l’ICATER dilluns 22 de gener a les 16 h

10/01/2024

El proper dia 21 de gener, com cada any, es commemora el dia Europeu de la Mediació per recordar la importància d’aquest mètode de resolució de conflictes.

Aquest any, per dilluns 22 de gener de 2024, en horari de 16 h a 18 h, des de la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa hem preparat una sessió informativa i formativa destinada a parlar dels diferents Mètodes Alternatius de Resolució de Conflictes ( MASC), que hem titulat:

Què són els MASC? S’obre un nou paradigma per a la advocacia?

Aquesta sessió la impartirà la Sra. Abigail Fernández, lletrada de la Administració de Justicia i directora del Centre d’Estudis Jurídics del Ministerio de Justicia, que ha participat en la redacció del projecte de llei de Mesures d’eficiència processal que està a punt se ser publicat al BOE i que estableix,  com a requisit de procedibilitat,  acreditar haver intentat un mètode alternatiu de resolució de conflictes.

Aquesta formació comptarà com a dues hores de formació continuada per aquells companys i companyes que són mediadors i mediadores.

Us esperem!

INSCRIU-TE ARA!  Sessió presencial i gratuïta – DILLUNS 22 GENER 2024 – 16 a 18 h a la Sala d’actes ICATER