Inscriviu-vos-hi ara! Dia de l’Advocacia Catalana i entrega del XI Premis VALORS: 20 de juny de 2024 a Sabadell.

27/05/2024

El proper dijous 20 de juny, a les 18 hores, tindrà lloc la celebració del Dia de l’Advocacia Catalana i l’entrega del XI Premi “Valors” 2024.

L’acte tindrà lloc presencialment al Saló Modernista situat a l’edifici de l’antiga seu de Caixa Sabadell, al carrer Gràcia nº 17 del centre de Sabadell, el proper dijous 20 de juny de 2024 a les 18 hores.

En el marc d’aquesta celebració el Consell de l’Advocacia Catalana vol potenciar i destacar els valors humans que fan que la societat sigui més justa i solidària. És per això que considera oportú visualitzar i premiar les persones i institucions que han estat i són exemples a seguir per tirar endavant la nostra societat i defensar, alhora, els drets humans i la justícia.

Per aquesta raó es concediran els Premis “Valors” de l’Advocacia Catalana, que enguany arriba a la seva onzena edició i que atorguem a diferents persones i entitats:

  • Premi Valors de l’Advocacia les advocades i advocats defensors de Drets Humans de Nicaragua.
  • Premi Valors de l’Advocacia a Txell Feixas, per seva trajectòria professional caracteritzada per un periodisme rigorós, valent i compromès i amb perspectiva de gènere.
  • Premi Valors de l’Advocacia a l’Associació Catalana per la Pau, en reconeixement a la tasca que realitza l’entitat per la defensa dels Drets Humans, la consecució de la justícia social i la pau.
  • Premi Valors de l’Advocacia a Mabel Lozano, per la seva trajectòria personal en la lluita pels drets de les dones i la visibilització de l’explotació sexual de les dones a través del tràfic d’éssers humans.

Inscripcions gratuïtes obligatòries, clicant sobre aquest enllaç