Més informació sobre les llistes de reforç d’advocats voluntaris per garantir el dret de defensa derivat de possibles implicacions de l’1-O

20/09/2017

Benvolguts companys,

 

La Junta de Govern de l’ICATER, tal i com es va informar a través de la pàgina web del Col·legi, va acordar el passat 13 de setembre la creació d’un reforç d’advocats voluntaris per garantir el dret universal de defensa derivat de possibles implicacions de l’1-O.

En compliment d’aquest acord, us comuniquem que s’adopten dues actuacions:

 

1)      La confecció d’una llista especial de reforç voluntari del torn de guàrdia de detinguts ordinaris i imputats, una pel partit judicial de Terrassa i l’altra per al partit judicial de Rubí. Els lletrats que vulgueu formar part d’aquest reforç només podreu inscriure-us a la llista d’un dels dos partits judicials. També heu de saber que la disponibilitat no serà retribuïda, abonant-se tan sols les assistències que es realitzin. Ambdues llistes funcionaran els dies compresos entre el 26 de setembre i el 5 d’octubre, ambdós inclosos, que en cas de necessitat s’ampliaran prèvia notificació als inscrits. Recordeu que si us apunteu a una de les dues llistes haureu d’estar disponibles durant aquest període de temps i que les assistències ho seran per a detinguts o imputats en relació a qualsevol delicte. Només sereu avisats en cas de saturació dels companys que ja estiguin designats en les llistes de guàrdia d’aquests dies. La circular per a inscriure’s a una d’aquestes llistes s’enviarà demà dijous a les 16:00 hores i us podreu inscriure des d’aleshores i fins el proper diumenge 24 de setembre a les 23:59 hores.

 

2)      La creació d’un grup de lletrats voluntaris en l’assessorament gratuït a qualsevol persona, empresa, entitat o institució dels partits judicials de l’àmbit territorial d’aquest Col·legi per possibles incidències relacionades amb la seva participació i/o implicació en relació al referèndum convocat per a l’1 d’octubre. Si voleu formar part d’aquest grup de lletrats voluntaris, cal que envieu un correu electrònic a secretaria@icater.org. Igualment us convoquem a una reunió per tal de coordinar aquesta actuació el proper dilluns 25 de setembre a les 15h a la sala d’actes del Col·legi.

 

Salutacions,

LA JUNTA DE GOVERN

Terrassa, 20 de setembre de 2017