Desnonaments: situació davant la finalització de les mesures excepcionals per Covid. Nou Webinar CICAC. En línia, dimarts 22 de febrer a partir de les 18.30 h. Inscriu-t’hi ara!

10/02/2022

El Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, amb el títol:  Sobre els desnonaments: Situació davant la finalització de les mesures excepcionals per covid, que tindrà lloc dimarts 22 de febrer de les 18.30 fins a les 20 hores, en línia via ZOOM.

En aquesta formació es posara de relleu la nova situació davant la finalització de les mesures que es van adoptar per a per reforçar la protecció del dret de l’habitatge davant els efectes de la pandèmia COVID-19, entre les quals es pot destacar el DL 37/2020, de 3 de novembre, on es preveia la suspensió de desnonaments d’unitats familiars en situació de vulnerabilitat que vivien en habitatges propietat de grans tenidors.

Presentació a càrrec de Joan Ramón Puig Pellicer, President del Consell de l’Advocacia Catalana i Degà del Col·legi de l’Advocacia de Figueres.

Moderació a càrrec d’Eva Ribó, Degana l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sant Feliu de Llobregat i Consellera del CICAC.

L’equip de conferenciants és el següent:

  • Cristina Vallejo: Advocada de l’ ICAB. Coordinadora de Formació  ICAB.
  • Miguel J. Sánchez: Diputat de Junta responsable de la C. de Defensa de la Professió de l’ ICASBD. Membre de la Comissió DDHH del CICAC
  • Alisa Salajan: Tècnica jurídica d’habitatge del Prat de Llobregat. Prat Espais.

INSCRIU-TE ARA CLICANT AQUÍ