Derechos de las Personas Mayores #AulaDDHH conjunta amb l’ ICA Gijón. En línia, dimarts 28 de febrer a les 16.30h. Inscripció gratuïta per a lletrats/des

16/02/2023

El proper dimarts 28 de febrer a les 16.30 h tindrà lloc una conferència #AulaDDHH en línia, organitzada per la Comissió de Drets Humans ICATER conjuntament amb el Colegio de la Abogacía de Gijón i amb el suport de la Fundación Abogacía y Derechos Humanos del CGAE.  

El ponent principal, Carlos María Romeo Casabona és catedràtic de Dret Penal de la Universidad del País Vasco (EHU) i director del Grupo de Investigación de la Cátedra de Derecho y Genoma Humano; doctor en Dret i Medicina (UZar) i Diplomat Superior en Criminología (UCM). També és  membre del Grupo Europeo de Ética de Ciencias y Nuevas Tecnologías (EGE), del Comité de Bioética del Consell d’Europa i president del Comité de Ética de la Investigación Clínica de Euskadi

El programa de la sessió, que podeu consultar des d’aquest enllaç, inclou la perspectiva legal, sociològica i pràctica dels Drets de les Persones Grans, atès que, com  afirma el ponent ‘El envejecimiento es un proceso de la vida que nos afectará a todos: es un deber moral y legal prestarle una atención universal e intergeneracional’.

La jornada es d’inscripció gratuïta per a advocades i advocats, i podreu visualitzar-la en línia (us enviarem l’enllaç abans de la sessió a totes les persones inscrites).  

INSCRIVIU-VOS-HI ARA, GRATUÏT PER A LLETRADES I LLETRATS