Demà, tasques tècniques internes al servidor de correus @icater.org. No esperem que afecti de cap manera als col·legiats (potser anirà una mica més lent)

07/02/2017

 

Encara que no tenim previst que afecti en absolut al funcionament del correus @icater.org, us comuniquem que demà al matí farem tasques tècniques internes en relació amb el servidor dels correus col·legials.

 

Aquests treballs interns no comportaran CAP TIPUS D’ACCIÓ PER PART VOSTRA, així que podreu treballar amb normalitat. Podria ser que el sistema funcioni una mica més lent, però apart d’això, no esperem cap altra incidència remarcable.

 

Aprofitem per comunicar-vos també que en breu TREUREM de la web col·legial l’accés-icona TARONJA al Webmail antic (la que diu que només estaría actiu fins el 21-12-2016).

 

Aquest servidor antic, un cop realitzada la migració dels correus al nou Office365 que ja gairebé tothom estem utilitzant ha deixat d’actualitzar-se, així que si voleu recuperar res del què tingueu allà entreu i feu còpia al vostre ordinador o allà on us convingui més dels continguts que vulgueu conservar (especialment els que no heu fet la migració del correu, als altres ja se us va trasladar en el moment de fer-la).

 

Si és el vostre cas, podeu consultar les instruccions que trobareu en aquest enllaç: https://www.abogacia.es/faq/correo-abogacia-migracion/si-no-he-migrado-mi-cuenta-a-office-365-como-puedo-traspasar-mis-correos-desde-la-antigua-cuenta-a-la-nueva/

 

Recordeu, doncs, que d’aquí a pocs dies, només veureu a la nostra web la icona d’accés al nou CORREO ABOGACÍA, la icona blava.

 

Salutacions i gràcies per la vostra col·laboració.