Cursos gratuïts de Català per a advocats, edició 2023: nivells B, C i Llenguatge Jurídic: t’hi apuntes?

21/11/2022

Un any més i per acord entre el Consell de l’Advocacia Catalana i el Departament de Justícia, podem oferir als col·legiats/des els cursos gratuïts de català, nivells B, C i Llenguatge Jurídic.

En aquest enllaç trobareu la informació relativa a aquesta nova edició dels cursos de català 2023 que comencen el proper 9 de gener de 2023 i aquí teniu l’enllaç al formulari d’inscripció que els interessats i les interessades haureu d’emplenar.

Les inscripcions es poden fer des d’avui DILLUNS 21 DE NOVEMBRE a les 9h, fins DIlLLUNS 28 DE NOVEMBRE a les 23.59 h (o fins esgotar les 200 places disponibles).

Atenció: si teniu previst fer el Curs de llenguatge jurídic, tingueu present quecal acreditar el certificat oficial de nivell C1 de la Secretaria de Política Lingüística, o equivalent, enviant-ne una còpia a l’adreça serveilinguistic@cicac.cat. A la web de la llengua catalana es pot consultar tota la informació sobre els certificats oficials de llengua catalana.

A la web del Consell de l’Advocacia Catalana trobareu més detalls sobre la inscripció, els requisits i el contingut i desenvolupament dels cursos.