Curs #En línia sobre: La Llei de la Segona Oportunitat en el Torn d’Ofici – del 3 al 15 de novembre de 2022 (4 sessions). De 16 a 18 hores

20/10/2022

Aquest curs breu pretén oferir una formació tècnica, per a que aquelles advocades i aquells advocats que hagin d’oferir  un servei d’assistència jurídica gratuïta, en matèria de segona oportunitat, ho facin amb totes les garanties.

És un curs molt útil per situar-se davant la normativa de la segona oportunitat en la Llei Concursal, així com per conèixer els diferents itineraris d’exoneració de persones deutores que busquin alliberar-se dels seus deutes. També es tractarà la temàtica de l’habitatge habitual i el crèdit públic. I per clausurar la formació, es portarà a terme una sessió pràctica per resoldre tots aquells dubtes de la pràctica del dia a dia.

El curs té una durada total de 8 hores, distribuïdes 4 sessions de dues hores cadascuna. La darrera sessió estarà fonamentada en la pràctica professional.

Aquest curs s’oferirà en format en línia, i es durà a terme mitjançant la plataforma digital “ZOOM” i a través de la nostra Plataforma Formativa.

Data: Del 3 al 15 de novembre de 2022 (quatre sessions)

Hora: 16 a 18 hores

FormatLínia mitjançant la plataforma digital ZOOM

Preu:

  • Persones col·legiades a qualsevol dels 14 Col·legis de l’Advocacia/Advocats de Catalunya: 95€
  • Persones col·legiades a la resta de Col·legis Professionals: 150€