Curs d’especialització per lletrats/des del Torn d’Ofici i el SOJ per a la detecció i defensa de víctimes en situació de vulnerabilitat en el Torn d’Ofici: properament al nostre Col·legi!

11/06/2024

El Consell de l’Advocacia Catalana va signar a inicis de 2024 un conveni amb el Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya al qual es van adherir els 14 Col·legis de l’Advocacia de Catalunya per a promoure la defensa els drets humans de les persones que poden ser víctimes de crims de guerra i/o tràfic de persones.

En virtut d’aquest conveni es formarà a advocades i advocats adscrits al Torn d’Ofici i al Servei d’Orientació Jurídica dels diferents Col·legis per a l’assistència i assessorament quan es detecti una possible sol·licitud de protecció jurídica de la víctima de crims internacionals i tràfic de persones. La formació està oberta a tots aquells col·legiats i col·legides que hi estiguin interessats.

En les 9 Jornades formatives gratuïtes que es duran a terme en diferents Col·legis de tot Catalunya es tractaran assumptes relacionats al torn penal, d’estrangeria i laboral on poden trobar-se casos de tràfic de persones així com altres situacions que poden ser detectades a través del Servei d’Orientació Jurídica.

Us informarem puntualment quan tinguem la data concreta en què aquesta Jornada formativa arribi al nostre Col·legi perquè tots els advocats i advocades us hi pugueu inscriure gratuïtament.

Més informació a: https://www.cicac.cat/?p=33486