Convocat el 3r Premi DDHH Icater – presenteu-nos els vostres candidat/es fins el 31 d’octubre!

21/09/2017

 

La Junta de Govern convoca el 3r PREMI DRETS HUMANS ICATER 2017 per atorgar un reconeixement a persones o institucions compromeses amb el foment, divulgació i defensa dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per l`ONU l`any 1948.

 

D’acord amb les BASES d’aquest premi,  s’atorgaran dos distincions:

 

  • Un premi serà destinat a una persona o institució de l`àmbit territorial col·legial, que s`hagi distingit per la defensa dels drets humans i serà escollit per la Junta de Govern, a proposta de la Comissió de Drets Humans.

 

  • L’altre premi serà destinat a una persona col·legiada a ICATER que hagi defensat a algun justiciable en un tema vinculat als drets humans. Seran els propis col·legiats qui podran proposar la persona que creguin mereixedora d’aquest reconeixement.

 

Podeu proposar els vostres candidats fins el dia 31 d’octubre entrant a aquest formulari, adjuntant una breu descripció dels mèrits del candidat o candidata elegible.

 

Abans del dia 30 de novembre, la Junta de Govern resoldrà ambdós premis i en donarà publicitat el dia 1 de desembre.

 

L’entrega dels Premis Drets Humans ICATER 2017 tindrà lloc durant l’acte commemoratiu de la Declaració Universal dels Drets Humans, en un acte que es celebrarà el proper 15 de desembre i del qual us donarem més detalls properament.