Consulta pública sobre el desenvolupament del Reglamento de la Administración Concursal: voleu dir-hi la vostra? Empleneu el formulari que posem a la vostra disposició #fine17gener

11/01/2023

La DF 13a de la Ley 16/2022, de 5 de septiembre, de reforma del text refòs de la Ley Concursal, disposa que “En el plazo máximo de seis meses desde la entrada en vigor de esta ley, el Gobierno, a propuesta de los Ministerios de Justicia y de Asuntos Económicos y Transformación Digital, aprobará mediante real decreto el Reglamento de la administración concursal, en el que se establecerá el acceso a la actividad, el nombramiento de los administradores concursales y su retribución.”La Ley 16/2022, com sabeu, va entrar n vigor el 26 de setembre de 2022. D’acord amb l’article 26.2 de la Ley 50/1997, de 27 de novembre, del Gobierno, s’ha obert la consulta pública sobre el desenvolupament de l’Administración Concursal.

Des de la Comissió de Dret Mercantil del Col·legi volem recollir les respostes de les persones col·legiades a l’ICATER i interessades en aquesta qüestió, amb la intenció de presentar-les conjuntament als Ministerios de Justicia y de Asuntos Económicos y Transformación Digital, i és per això que us agrairem que empleneu el formulari sobre la qüestió que hem preparat i que trobareu CLICANT AQUÍ. Són 13 preguntes. Podeu respondre-les totes o bé només alguna/es. El formulari romandrà obert fins dimarts vinent, dia 17 de gener.


Moltes gràcies per la vostra col·laboració!