Comunicat del Jutjat de 1a instància 6 de Terrassa – tot suspès, quan passi l’estat d’alarma ja notificaran dels nous assenyalaments de vistes, ratificacions i apud acta

19/03/2020

 

(Correu electrònic de data dimecres 18 de març de la LAJ del Jutjat de 1a instància núm. 6 de Terrassa, Sra. Rosa Anna Castillo)

 

D’acord amb el decret d’estat d’alarma, del passat 13.03, l’Acord de la Comisión Permanente del CGPJ del 14.03 i Acords del Pr TSJCAT de 14 i 17.03 han quedat suspeses totes les actuacions i terminis processals. Es per aquest motiu que no us podem notificar cap resolució de suspensió.

 

Us envio aquest correu per tal que el feu extensiu, si us plau, a tots els vostres col·legiats i als advocats a través de l’ICATER, perquè aquests dies, on només tenim una persona sola al jutjat, prestant els serveis mínims essencials, rep moltes trucades de procuradors i de ciutadans.

 

El que hem fet des de dilluns i fins avui [18 de març] és és informar-vos que quedaven suspeses les vistes o compareixences que teníem entre el dia 24.03 i el dia 26.03. Els judicis del dia 31.03 us confirmo que queden suspesos també. Ja no rebran correus els procuradors dels procediments de manera individualitzada.

 

Per suposat que les ratificacions, o apoderaments apud acta, i altres assenyalaments, també queden suspesos.

 

Quan tornem notificarem el que va quedar aturat i us informarem dels nous assenyalaments, de vistes, de ratificacions i de les apud acta.

 

Nosaltres aquests dies estem inclosos dins dels serveis mínims essencials per tramitar internaments urgents involuntaris (fins el 31.03, data en què ho assumirà el 9), i les mesures del 158 CC.

 

Cuideu-vos tots i totes!