Celebrem els 20 anys del CEMICAT, Centre de Mediació de l’ICATER, vine dijous 19 de gener a les 18 h al Col·legi. Inscripció gratuïta (2 h homologades de Formació per a Mediadores/s)

11/01/2023

19 de gener 2023, actes de celebració del 20è aniversari el CEMICAT : ‘La Mediació després de 20 anys: cap a on anem’

El proper 19 de gener de 2023 celebrarem al Col·legi els 20 anys de  creació del CEMICAT, aquí teniu el programa dels actes, als quals us convidem a participar:

18h : Inauguració de la jornada a càrrec de la Sra. Ana Maria Velasco, Advocada i Mediadora, Secretària de la Junta de Govern i Presidenta del CEMICAT (Centre de Mediació de l’Il·lustre. Col·legi d’Advocats de Terrassa).

18.10h : Visualització dels Vídeos de salutacions dels Srs. Alejandro Nató i Gabriela Querejazu, Mediadors argentins i formadors en Mediació i, a continuació del vídeo de presentació del CEMICAT al VIII Congreso General de la Abogacía Española que es va celebrar a Salamanca, el mes d’octubre de 2003, primer Centre de Mediació a Espanya, com  sistema alternatiu de resolució de conflictes a la via judicial.

18.30h : Taula rodona formada pel Sr. Pascual Ortuño, Magistrat emèrit de la Audiència Provincial de Barcelona, la Sra. Anna Vall, Directora del Centre de Mediació de la Generalitat de Catalunya al 2002,  la Sra. Maria Vidal, Degana emèrita en aquells anys juntament amb la Sra. Pilar Mateo i el Sr. Antonio García Julià, Mediadors i membres de la Junta de Govern, l’any 2002, com impulsors de la Mediació en el nostre Col·legi d’Advocats, intervenint, per mitjà de la comissió del Consell, en les esmenes a la Llei de Mediació, la creació de la nostra Comissió de Mediació, així com del CEMICAT.

20h: Clausura de l’acte

Copa de cava i refrigeri.

  • Atenció mediadors i mediadores: l’assistència aquesta celebració comptarà com a dues hores de formació continuada pel mediadors.

INSCRIU-T’HI ARA EMPLENANT AQUEST FORMULARI