Celebrem el Sant Jordi virtual, bona diada ICATERs! Recomaneu-nos llibres amb una foto de la portada!

23/04/2020

AVUI CELEBREM EL SANT JORDI VIRTUAL 2020. Ens recomaneu algun llibre? Jurídic… o no jurídic!

 

Aquest any celebrem un Sant Jordi ben especial… No fem el tradicional tria-i-remena, no podem rebre-us a la nostra enyorada #BiblioICATER…Però no perdem les ganes de llegir …i de celebrar-ho!

 

Ens agradaria que compartiu amb nosaltres la foto de la portada d’un llibre que ens recomaneu, sigui jurídic o no! Només cal que ens l’envieu a biblioteca@icater.org o documentacio@icater.org i ens dieu si podem posar el vostre nom a la recomanació i, si voleu, per què el recomaneu.

 

Farem una galeria de portades amb les vostres recomanacions per compartir aquí a la web amb  els companys i companyes.

 

A més, us recomanem un recurs en línia fabulós (i gratuït !) de les biblioteques públiques per a tots i totes, que potser ja coneixeu : l’#eBiblioCat :

 

L’#eBiblioCat és la plataforma que dona un servei de préstec de llibres electrònics, de revistes, de pel·lícules, descàrrega d’audiollibres i accés a documentals, música, a enciclopèdies, i a idiomes. Té més 100.000 títols en diferents formats i temàtiques, disponibles en català, castellà, francès, anglès, alemany, etc.

 

Per tenir-hi accés només cal disposar d’un carnet del Sistema de Biblioteques Públiques de Catalunya. Si no en disposeu, podeu sol·licitar-lo telemàticament aquí.

 

eBiblioCat disposa d’una App per a Android que podreu trobar a la Play Store de Google i una altra per a iOS disponible a l’App Store d’Apple. Amb elles podreu consultar el catàleg, realitzar préstecs i devolucions i llegir els documents prestats sense connexió a Internet. Un cop descarregada l’App, trieu l’àmbit “Catalunya” i valideu-vos amb les vostres claus d’accés habituals (número de carnet d’usuari de la biblioteca i PIN).També hi podeu accedir amb dispositius Windows, MAC, Linux, eReaders…

 

Gaudiu de la lectura… i feliç Sant Jordi virtual a tots i a totes!