Casos Reales, d’Economist & Jurist, ja heu descobert aquest nou recurs documental a l’abast de tots i totes els i les ICATERs: què és i com accedir-hi?

24/03/2022

Us informem que, com a col·legiades i col·legiats de l’ICATER, teniu al vostre abast un nou recurs documental EN LÍNIA que us pot ser molt útil. S’ha signat acord comercial entre el CICAC i Economist & Jurist per oferir el producte CASOS REALES a totes les persones col·legiades a l’ICATER.

A la base de dades CASOS REALES, de l’editorial Economist & Jurist podeu consultar quina serà el recorregut (a nivell de plantejament, d’escrits, presentació de documentació, etc) i la solució real a un cas concret, a partir del que van fer altres advocats/des en una situació similar, tant en casos judicials com extrajudicials.

Hi ha disponibles més de 15.000 casos desenvolupats a partir de l’experiència de més de 2.500 despatxos d’advocats/des seleccionats per la seva especialitat i per la seva trajectòria consolidada, amb una mitjana de 20 anys d’experiència, que són els millors despatxos col·laboradors habituals de la Revista “Economist & Jurist” de l’àmbit nacional i Legal Tech Project by Economist & Jurist.

L’accés és molt senzill i es fa a través de la Plataforma Formativa del Consell de l’Advocacia Catalana. Si mai us heu registrat a la Plataforma de Formació del CICAC, caldrà primer que us hi registreu, i després podreu accedir als CASOS REALES. Us ho expliquem a continuació:

 

  • Les persones col·legiades que JA estan donades d’alta a la plataforma FORMATIVA del CICAC: Simplement han d’entrar a la plataforma,  i introduir el nom d’usuari i contrasenya. Cliqueu AQUÍ.

  • Aquelles persones col·legiades que NO están donades d’alta a la plataforma FORMATIVA del CICAC:

Com sempre, a la Biblioteca del Col·legi estem a la vostra disposició per a qualsevol consulta!