Canvis a la web Abogacia.es: què heu de fer per seguir-la utilitzant (gestió de passis de presons i altres)

02/12/2019

 

Des d’aquest cap de setmana, ja trobem la web abogacia.es renovada. Val a dir que els canvis NO AFECTEN en absolut el funcionament del correu @icater.org, no patiu. Al correu hi podeu accedir com habitualment, des del botó webmail de la nostra web o bé des d’office.com (sense passar per la web Abogacia.es)

 

D’acord amb els missatges que us han anat enviant per mail en els darrers dies des de servicios@redabogacia.es, per accedir de nou als serveis que s’ofereixen des de la web abogacia.es aquesta web a tots les advocats i advocades, com ara passis de presons o formació, heu de fer el següent:

 

  • Anar a la web Abogacia.es (pot ser que us redirigeixi a http://www2.abogacia.es/ (i pot ser que avui estigui força col·lapsada, fins i tot que no es carregui… entenem que serà temporal)

 

  • dirigir-vos a l’ apartat MI ABOGACÍA. Aneu a l’apartat INICIA SESIÓN (Abogados y Abogadas). Heu de tenir el lector connectat i el carnet dins el lector.

 

  • registrar-vos i acceptar la nova política de privacitat, clicant on diu en el text PULSANDO AQUÍ (només ho haureu de fer aquest únic cop, serveix per sempre)

 

  • recomanem que hi entreu sempre amb el vostre carnet ACA (botó ENTRAR con ACA). L’accés amb NIE i contrasenya està pensat per tots aquells ALTRES usuaris que no tenen carnet ACA i no són advocats/des.

 

Per dubtes, ja sabeu: contacteu la BiblioICATER i provarem d’ajudar-vos!

Estem per això! Tel. 937801377 – biblioteca@icater.org i documentacio@icater.org