Campanya de la renda 2023 a l’Agència Tributària de Catalunya, adreçada als ciutadans

29/04/2024

Us informem que, enguany, la campanya de la renda 2023 a l’Agència Tributària de Catalunya, adreçada als ciutadans, tindrà les característiques següents:

  • ­Servei d’atenció telefònica: a partir del 29 d’abril es pot demanar cita prèvia, fins al 28 de juny, a través del telèfon 901 22 33 44, indicant una data i franja horària preferents. Amb posterioritat, del 7 de maig a l’1 de juliol, l’ATC es posarà en contacte amb els contribuents per oferir-los l’assessorament i facilitar-los la presentació de la declaració per telèfon.

  • Servei d’atenció presencial: des del 29 de maig fins al 28 de juny també es podrà sol·licitar, a través del telèfon 901 22 33 44, cita prèvia per rebre atenció presencial a les oficines de l’Agència Tributària de Catalunya del 3 de juny a l’1 de juliol.

Pel que fa a la campanya de l’impost sobre el patrimoni 2023: s’oferirà atenció presencial amb cita prèvia del 10 al 21 de juny a les oficines centrals de l’ATC i a les delegacions territorials a Girona, Lleida i Tarragona.

Deduccions en el tram autonòmic de l’IRPF

D’acord amb les competències normatives de Catalunya en relació amb l’impost sobre la renda de les persones físiques, s’han regulat deduccions aplicables sobre la part autonòmica de la quota íntegra de l’impost. Consulteu a la seu electrònica de l’ATC la informació detallada de les deduccions vigents.

Podeu ampliar la informació llegint aquesta notícia publicada a la seu electrònica de l’ATC.