Benvinguts a la nova web del Col·legi!

27/02/2014

Avui, 27 de febrer de 2014, la nova web comença a funcionar!

I divendres 7 de març a les 12h farem un aperitiu a la Sala d’actes del Col·legi per celebrar-ho, esteu tots convidats!

 

L’objectiu d’aquesta nova web col·legial, més enllà de fer la molt necessària actualització gràfica, de continguts i de facilitat de recerca –suggerida per molts de vosaltres en les enquestes que us hem anat passant – és convertir-se en una veritable seu virtual des de la qual els col·legiats pugueu conèixer tots els serveis i activitats que el Col·legi us ofereix, a la vegada que us permet realitzar en línia la majoria dels tràmits que us ajudaran en la vostra tasca diària. Aquesta nova web és completament dinàmica, i s’adapta als sistemes operatius de la majoria dels ordinadors i dispositius mòbils (pel que fa a les versions de navegadors, a partir de l’Internet Explorer 8).

 

Us recomanem que consulteu molt especialment les seccions CATÀLEG DE SERVEISCALENDARI D’ACTIVITATS, l’apartat de FORMACIÓ i, pels que esteu adscrits al Torn d’Ofici, la pestanya TORN D’OFICI, que és una àrea privada a la qual haureu d’entrar amb el NOU PASSWORD I CONTRASENYA (diferents dels que teníem fins ara, si no els teniu, busqueu-los a la circular 12/2014 que us vam enviar dimarts 25 de febrer o truqueu-nos al 937801366). A l’espai privat, a més de la documentació del TOAD, trobareu, entre d’altres informacions i documents, les Llistes de Guàrdies. Recordeu que des d’aquesta nova web podreu consultar, com sempre i amb les contrasenyes que tingueu de sempre, el vostre correu a través del webmail (la icona és a la part superior, a la dreta).
__________________

Esperem que la web us agradi, que us sigui útil i pràctica. Podeu escriure’ns a documentacio@icater.org  per enviar-nos els vostres comentaris, suggeriments, etc. També us esperem a l’aperitiu del dia 7 de març per compartir amb vosaltres els vostres dubtes, i també la il·lusió de tenir aquesta nova web.

__________________

Salutacions i benvinguts a casa vostra,
LA JUNTA DE GOVERN
Terrassa, 27 de febrer de 2014

__________________