Formació

Inscripció Escola de Pràctica Jurídica Anselm Ramoneda

  • Tràmit: Si esteu cursant els darrers crèdits del Grau de Dret, o sou Graduats o Llicenciats en Dret,  i voleu saber com exercir d’advocat, més enllà dels coneixements teòrics que proporcionen els estudis, inscriviu-vos a la nostra Escola de Pràctica Jurídica (que duu el nom de l’antic degà i promotor de l’Escola, Anselm Ramoneda i Allué).

Consulteu més informació sobre l’Escola i els requisits per matricular-vos a l’apartat de la web Escola de Pràctica Jurídica i empleneu la documentació que us adjuntem.

 

Si, a banda del que trobareu a la web, necessiteu més informació, podeu adreçar-vos al telèfon 93 780 13 77 de 9 a 18 h de dilluns a dijous i de 9 a 15 h els divendres i demanar per Mònica Gimènez o bé podeu contactar-hi per correu electrònic, a l’adreça escola@icater.org.

 

 • Documentació: A banda de la documentació personal (DNI, documents acadèmics, etc) necessària per sol·licitar la matrícula a l’EPJ, haureu d’emplenar i entregar també els següents impresos:
 1. Imprès de matrícula EPJ
 2. Imprès de consentiment d’utilització d’imatges
 3. LOPD

Inscripció als cursos habilitadors de l'ICATER per accedir a torns especials

 • Tràmit: Si sou col·legiats o alumnes de l’EPJ,  i voleu inscriure-us als cursos que, per requeriment legal o reglamentari, el Consell de l’Advocacia o qualsevol altra entitat o administració organitza o imparteix per habilitar l’exercici de l’advocacia en determinades matèries o jurisdiccions (registres de mediadors civils, mediadors familiars,etc..) podeu informar-vos i fer la inscripció en línia, consultant l’apartat de la web Formació Continuada.

Tingueu present que els cursos habilitadors s’organitzen periòdicament, no sempre trobareu les inscripcions obertes. L’acreditació de l’assistència i aprofitament dels cursos habilitadors serà necessària per a l’accés als torns d’ofici especials (Victimes Violència de Gènere, Estrangeria, Menors…), d’acord amb el que estableix el Reglament del TOAD de l’ICATER.

 • Preu:  Variable segons el curs
 •  Documentació: Cada vegada que s’obrin les inscripcions per un curs habilitador, s’enviarà per circular a tots els col·legiats i es penjarà a la web. Des de la circular corresponent i també des de la web es podrà accedir a l’enllaç per fer la inscripció en línia. Us recomanem que reviseu el Calendari d’activitats per veure si hi ha cursos habilitadors previstos.

Si, a banda del que trobareu als apartats indicats de la web, necessiteu més informació, podeu adreçar-vos a la Secretaria del Col·legi, al telèfon 937801366 o bé per correu electrònic, a l’adreça formacio@icater.org.

Inscripció a conferències, jornades o seminaris

  • Tràmit: Si sou col·legiats o alumnes de l’EPJ,  i voleu inscriure-us als cursos que organitza la Comissió de Formació del Col·legi, (cursos presencials o en línia), podeu informar-vos i fer la inscripció en línia, consultant l’apartat de la web Formació Continuada.

Si, a banda del que trobareu a l’apartat indicat de la web, necessiteu més informació, podeu adreçar-vos a la Secretaria del Col·legi, al telèfon 937801366 o bé per correu electrònic, a l’adreça formacio@icater.org.

  • Preu:  Variable segons el curs/activitat.
 •  Documentació: Cada vegada que s’obrin les inscripcions per un curs, una jornada o una conferència (tant si es fa en línia o per videoconferència com si és una activitat presencial que es durà a terme a la Sala d’actes del Col·legi), s’enviarà per circular a tots els col·legiats i es penjarà a la web. Des de la circular corresponent i també des de la web es podrà accedir a l’enllaç per fer la inscripció en línia. Us recomanem que també reviseu periòdicament el Calendari d’activitats per veure si hi ha cursos previstos.

Si voleu comprovar si ara mateix hi ha accions formatives previstes a les quals us pugueu inscriure, cliqueu aquí i consulteu l’apartat Circulars de Formació.

Inscripció a preu bonificat a cursos de formació organitzats per la Cambra de Comerç de Terrassa

  • Tràmit: Si sou col·legiats de l’ICATER, o alumnes de l’Escola de Pràctica Jurídica de l’any en curs, podeu gaudir del descompte del 10% que ofereix al nostre col·lectiu la Cambra de Comerç de Terrassa, en el moment d’inscriure-us a qualsevol dels seus cursos, en virtut del conveni signat entre la Cambra i Col•legi el setembre del 2012.
  •  Documentació: Consulteu l’oferta formativa de la Cambra de Comerç de Terrassa clicant AQUÍ. Si us interessa inscriure-us en algun dels cursos que ofereixen, adreceu-vos directament a la Cambra de Comerç (Tel. Cambra Formació 937339833) i indiqueu que sou col·legiats de l’ICATER i que us hi voleu inscriure gaudint del descompte que estableix el conveni amb el Col·legi.

Inscripció a preu bonificat a cursos de formació organitzats per la Fundació CECOT Formació

  • Tràmit: Si sou col·legiats de l’ICATER, o alumnes de l’Escola de Pràctica Jurídica de l’any en curs, podeu gaudir dels descomptes que ofereix al nostre col·lectiu la Fundació CECOT Formació, en el moment d’inscriure-us a qualsevol dels seus cursos, en virtut del conveni signat entre la Fundació i Col•legi el juny del 2013. Segons aquest conveni, els membres del nostre Col·legi podeu apuntar-vos als seus cursos a preu de soci de la CECOT.
  •  Documentació: Consulteu l’oferta formativa de la Fundació CECOT Formació clicant AQUÍ. Si us interessa inscriure-us en algun dels cursos que ofereixen, adreceu-vos directament a la Fundació (Tel. 937361100) i indiqueu que sou col·legiats de l’ICATER i que us hi voleu inscriure gaudint del descompte que estableix el conveni amb el Col·legi.