Avui, de 10 a 12h portes obertes al Servei de Mediació del nostre Col·legi, vine i t’expliquem què és la Mediació i per a què et pot ser útil!

19/01/2017

 

Com ja us vam comunicar per Circular 2/2017, i com potser ja sabreu, aquest dissabte dia 21 de gener es commemora el Dia Europeu de la Mediació.

 

Arreu de Catalunya els diversos centres de Mediació han organitzat activitats destinades a donar a conèixer la Mediació com a sistema alternatiu de resolució de conflictes, i en el cas del CEMICAT, el nostre Centre de Mediació de l’ICATER, s’ha previst que avui dijous 19 de gener, als Serveis de Mediació que tenim tant als Jutjats de Terrassa com a Rubí, de 10 a 12h es farà una jornada de portes obertes per tots aquells que s’hi vulguin acostar i saber què és la Mediació i en què els pot ajudar.

Veniu, us esperem!

I, a més, ben aviat us informarem del lloc i hora de la conferència relacionada amb la Mediació empresarial que pronunciarà el nostre col·legiat i mediador Manel Canyameres, dins la iniciativa conjunta del CEMICAT i la Cambra de Comerç de Terrass i Comarca per difondre els valors afegits de la Mediació com a sistema de resolució de desavinences entre empreses.

 

Més informació, a la Circular 02/2017.