Atenció: canvis en l’accés i signatura a E-Justícia a partir del 16 febrer. Sobretot afecta a qüestions tècniques internes, però ho veureu diferent. Consulteu el Manual que us adjuntem a la notícia!

13/02/2017

 

En relació amb l’accés a E-Justícia.cat, el Departament de Justícia ens informa de diversos aspectes importants que és necessari que tingueu presents per interactuar correctament amb la plataforma:

 

  • S’estan implementant canvis (necessaris per qüestions tècniques) en els applets tant en el procés de selecció i validació dels certificats per accedir al portal com per realitzar la signatura en el lliurament de demandes i escrits.

En aquest enllaç i a la secció Justícia Zero Papers de la web del Col·legi trobareu el manual-guia que recull aquests canvis i que detalla com funcionarà l’Extranet del Professional a partir d’aquest dimecres, 15 de febrer, segons el navegador a través del qual accediu (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome). Més informació a la secció Requeriments tècnics de l’Extranet del Professional.

 

  • La nova versió permetrà annexar fitxers de fins a 15 MB de mida màxima cadascun, tant en la presentació de demandes com d’escrits.

 

  • S’ha actualitzat la compatibilitat de sistemes operatius afegint Mac 10.11 i 10.12. A la pàgina de requeriments tècnics que us indicàvem trobareu el detall.

La implementació d’aquests canvis suposarà una indisponibilitat temporal de l’accés – només des de les 16h fins les 17h del proper dimecres dia 15 de febrer de 2017tant a l’Extranet del Professional com a E-Justícia, i per tant no podreu presentar demandes ni escrits telemàtics durant aquesta hora, aproximadament.

Us convidem a consultar el document-manual que recull els canvis de l’Extranet del Professional i de l’accés a E-Justícia.cat perquè pugueu visualitzar com canviarà l’accés a partir de la implementació dels canvis i de l’entrada a través dels diferents navegadors.

 

Si teniu dubtes un cop que entreu a la nova versió, ja sabeu que podeu comptar amb el suport del nostre Punt d’Atenció al Col·legiat per ajudar-vos.