Arriba Sant Jordi! Aprofita per conèixer la Biblioteca ICATER: torna el TRIA-I-REMENA i a més, et regalem un dels nostres Serveis més demandats: explica’ns el cas, i te’l documentem!

17/04/2023

Des de la Biblioteca del Col·legi volem compartir amb tu aquesta festa tan nostra, Sant Jordi, tan relacionada amb els llibres i les Biblioteques i per això:  

  • tornem al tradicional TRIA-I-REMENA: escull els llibres que vulguis dels nostres descatalogats. Tota la setmana, a la teva disposició, vine!
  • A més, volem fer-te un altre obsequi: et regalem una consulta al Servei de Documentació de la Biblioteca ICATERsi ens la demanes durant aquesta setmana, del 17 al 23 d’abril.  Contacta amb nosaltres: truca’ns al 937801377 o escriu-nos a documentacio@icater.org; biblioteca@icater.org.

Si no saps què és el Servei de Documentació, és que encara no has descobert el nostre servei estrella 😉 aquí te l’expliquem: 

Esteu intentant resoldre un cas, no teniu temps per dedicar-vos a buscar documentació i voleu que us ajudem? Confieu en la vostra Biblioteca, som especialistes en buscar documentació jurídica. Expliqueu-nos el cas, per telèfon o per correu electrònic, i us enviarem el que necessiteu: jurisprudència, formularis, doctrina, legislació aplicable, etc. Formem equip per ajudar-vos a resoldre el cas… sempre que sigui possible!

Ens trobaràs a la Biblioteca del Col·legi de dilluns a dijous de 9 a 18 h i els divendres de 9 a 15 h.

 Feliç Sant Jordi 2023, us esperem!

I si vens personalment, et regalarem un punt de llibre ben especial