Arriba el XIè Cicle de Cinema i Drets Humans de l’ICATER, guardeu-vos aquestes dates! 11 i 18 de maig i 8 de juny, a la sala d’actes de l’ICATER.

27/04/2023

Com cada any, des de la Comissió de Defensa dels Drets Humans del Col·legi s’organitza el CICLE DE CINEMA I DRETS HUMANS, amb l’objectiu de reflexionar, debatre i sensibilitzar els ciutadans i ciutadanes sobre les vulneracions de drets a la nostra societat.

Les sessions del #XICicleCinemaDDHH són gratuïtes i l’assistència és oberta als companys i companyes de l’ICATER i també a ciutadania  de Terrassa, Rubí i Sant Cugat. El cicle s’organitza amb el patrocini d’Alter Mútua.

Ja us hi podeu inscriure en aquest enllaç! Benvingudes i benvinguts tots per debatre i compartir reflexions sobre els Drets Humans.

Recordeu que les sessions es faran, totes, a la Sala d’actes de l’ICATER (Gabriel Querol, 21-23, Terrassa). De moment, anoteu aquestes dates i reserveu-les a l’agenda!

  • 11 maig, 18.30 h: Projecció del Documental ‘Vides Diverses’, sobre la vida de les persones amb discapacitat. Al col·loqui posterior comptarem amb el comunicador Jordi Dueso i amb l’advocat i activista pels Drets Humans Joan Tamayo.
  • 18 de maig, 18.30 h: Projecció de la pel·lícula ‘La Adopción’, de la directora Daniela Féjerman, sobre les adopcions internacionals a l’Europa de l’est, protagonitzada per Nora Navas i Francesc Garrido. Presentació a càrrec de la Dra. Chandra Kala Clemente Martínez, antropòloga social

  • 8 de juny, 18.30 h: Projecció del documental ‘Gracias por la Lluvia’, sobre el canvi climàtic. Al fòrum posterior comptarem amb Francesc Mauri, meteoròleg de TV3.

Us esperem a totes i a tots a l’ICATER, benvingudes i benvinguts, professionals jurídics i ciutadania!

JA US HI PODEU INSCRIURE, CLICANT AQUÍ