Aquest divendres, 15 de març: presentació de la Guia per a l’exigibilitat dels Drets econòmics, socials, culturals i ambientals a Terrassa

12/03/2019

 

El Servei de Ciutadania i Drets Humans de l’Ajuntament de Terrassa ha organitzat, conjuntament amb la Síndica de Greuges, la Comissió de Drets Humans del nostre Col·legi d’Advocats de Terrassa i la Plataforma d’entitats Espai Drets, una conferència amb motiu de la presentació de la Guia per a l’exigibilitat dels Drets Econòmics, Socials, Culturals i Ambientals (DESCA), publicada el 2018 pel Consell de l’Advocacia Catalana i l’Observatori DESC.

 

La presentació es realitzarà el pròxim dia 15 de març, de 10 a 12 hores, a la Cúpula del Teatre Principal de Terrassa, i anirà a càrrec del Sr. Marco Aparicio, professor de Dret Constitucional de la Universitat de Girona i President de l’Observatori DESC.

 

Aquesta guia és una eina que ens permet explorar alguns mecanismes d’exigibilitat d’aquests drets davant els tribunals de justícia, i per tant suposa un primer pas per aconseguir el seu compliment efectiu.

 

Si teniu previst assistir-hi, us agrairem que confirmeu la vostra assistència al correu electrònic cristina.santaeularia@terrassa.cat