Apunta’t al curs CICAC de Màrqueting Digital per a l’Advocacia que comença #en línia el proper dilluns 16 de novembre!

09/11/2020

 

Curs CICAC #enlínia: Màrqueting Digital per a l’Advocacia. Eines per a l’Advocacia del SXXI.

 

Del 16 de novembre al 14 de desembre. Apunta’t ara i aprèn com moure’t en el món en línia treient-ne el màxim profit i  rèdit professional!

 

Us informem que el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou curs per introduir les advocades i els advocats en el màrqueting digital, amb l’objectiu de que descobreixin les oportunitats de creixement que existeixen i puguin extreure el màxim profit de les eines i tècniques que ofereix aquesta disciplina.

 

Aquest curs, Màrqueting Digital per a l’Advocacia. Eines per a l’Advocacia del SXXI, serà dirigit pel Sr. Jordi Estalella, començarà el proper dilluns, 16 de novembre de 2020, de 15 a 16.30 h i s’allargarà fins el 14 de desembre.

 

Es recomana que totes les sessions es segueixin en directe, però en cas que no sigui possible, quedaran enregistrades durant un temps limitat per tornar-les a recuperar amb posterioritat en diferit.

 

A la pàgina web del CICAC trobareu el programa, el calendari amb totes les sessions i l’enllaç per inscriure-us. Preu: 95€

 

Més informació, programa i inscripcions, AQUÍ