Anàlisi de la STEDH de 28 de juny de 2022 dictada sobre l’assumpte M.D. i ALTRES vs. ESPANYA. En línia, dimecres 28 setembre, 16 h. Inscripcions obertes!

15/09/2022

El Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, amb el títol ‘Anàlisi de la STEDH de 28 de juny de 2022 dictada sobre l’assumpte M.D. i ALTRES vs. ESPANYA’ que se celebrarà el dimecres 28 de setembre 2022 de 16 a 17:30 h en línia a través de ZOOM.

El passat mes de juny Tribunal Europeu de Drets Humans va condemnar Espanya per no protegir la privadesa de magistrats catalans les fotos i dades policials dels quals van ser filtrats a la premsa al març del 2014.

L’objectiu del webinar és analitzar la sentència del TEDH així com fer incidència en la importància dels tribunals internacionals i pràctica davant del TEDH.

La presentació anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà i la  moderació anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Eva Ribó, Consellera del CICAC i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de sant Feliu de Llobregat.

Les  intervencions aniran a càrrec de:

  • Sr. Andreu Van Den Eyden , advocat penalista
  • Sra. Montserrat Raga, magistrada del Jutjat Contenciós -Administratiu núm. 5 de Barcelona
  • Sr. Benet Salellas, advocat penalista

En finalitzar hi haurà un torn de preguntes.

INSCRIPCIONS, CLIQUEU AQUÍ!