Ahir dilluns 27 març hi va haver incidències amb la signatura amb E-Justícia, ja teniu el certificat d’indisponibilitat per presentar al Jutjat, si s’escau

28/03/2017

 

Des del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ens informen que ahir dilluns 27 de març no es podia accedir a l’extranet del professional del sistema e-justícia.cat, degut a un problema del servei @firma.

Atès que van ser vàries les hores d’indisponibilitat del sistema i es va passar el límit de les 12 del migdia, es va activar el protocol de contingència.

 

Per a tots aquells professionals que haguessin de presentar escrits i/o demandes a termini  i que haguessin tingut problemes de presentació durant el període indicat el Departament posarà a la seva disposició un certificat que els hi permetrà presentar-los de forma telemàtica tot adjuntant el certificat en qüestió. En el certificat hi constarà l’hora d’inici de la incidència i l’hora de la seva correcció definitiva.

 

El certificat ja està publicat al web de l’Administració de justícia avui dia 28 de març, quan ja sigui coneguda i confirmada l’hora de resolució de la incidència.

 

I ja està solucionat!!! 🙂