Activitats formatives organitzades pel Consejo General del Poder Judicial que ofereixen places per a advocades i advocats: sol·liciteu-les abans del 25 de gener (cursos en línia)

15/01/2021

 

 

El 2010, el CGPJ i el Consejo General de la Abogacía van subscriure un conveni de col·laboració recíproca pel qual els cursos de formació que organitza cadascun dels col·lectius (jutges i advocats/des) ofereixen algunes places a membres de l’altre col·lectiu.

 

Començant l’any 2021, el Consejo General del Poder Judicial ens ha remès via CGAE la relació de cursos en línia que tenen  previstos per tot l’any en els quals han reservat places per a advocats i advocades.

 

Si voleu sol·licitar una plaça en qualsevol dels cursos que apareixen a la llista (ja veureu que són molt poques) heu d’enviar ABANS de dilluns, 25 de gener la vostra sol·licitud a l’adreça de correu electrònic planformacion@abogacia.es indicant NOM i COGNOMS, COL·LEGI D’ADSCRIPCIÓ (ICA Terrassa), CORREU ELECTRÒNIC, TELF. CONTACTE i DNI.

 

Les sol·licituds les gestionarà el CGAE i es concedirà prioritat als sol·licitants que no hi hagin participat en ocasions anteriors. Atenció: només us avisaran SI ACONSEGUIU PLAÇA.

 

Lloc: Organitza el CGPJ i, per la situació sanitària actual, es fan en línia

Data i horari: Diverses dates i horaris

Modalitat: En línia

Preu inscripció: GRATUÏT

 

VEGEU AQUÍ EL LLISTAT DE CURSOS I PLACES DISPONIBLES