Activitats formatives organitzades pel CG del Poder Judicial que ofereixen places per a advocats/des: sol·liciteu-les abans del 10 de juny

04/06/2021

 

 

El 2010, el CGPJ i el Consejo General de la Abogacía van subscriure un conveni de col·laboració recíproca pel qual els cursos de formació que organitza cadascun dels col·lectius (jutges i advocats) ofereixen algunes places a membres de l’altre col·lectiu.

 

Començant l’any 2020, el Consejo General del Poder Judicial ens ha remès via CGAE la relació de cursos que tenen  previstos per al segon semestre de l’any 2021 en els quals han reservat places per a advocats. Si us és assignada una plaça, el CGAE correrà amb les despeses d’inscripció. Són cursos en línia.

 

Si voleu sol·licitar una plaça en qualsevol dels cursos que apareixen a la llista (ja veureu que són molt poques) heu d’enviar ABANS de dijous vinent, 10 de juny la vosta sol·licitud a l’adreça de correu electrònic planformacion@abogacia.es indicant NOM i COGNOMS, COL·LEGI D’ADSCRIPCIÓ (ICA Terrassa), CORREU ELECTRÒNIC, TELF. CONTACTE i DNI.

 

Les sol·licituds les gestionarà el CGAE i es concedirà prioritat als sol·licitants que no hi hagin participat en ocasions anteriors. Atenció: només us avisaran SI ACONSEGUIU PLAÇA.

 

Lloc: Organitza el CGPJ  – cursos en línia

Data i horari: Diverses dates i horaris

Modalitat: En línia

Preu inscripció: GRATUÏT

 

AQUEST ÉS EL LLISTAT DE CURSOS I PLACES DISPONIBLES