5 de febrer: II Congrés ‘Dret i animals’ del Vallès Occidental, aquest any EN LÍNIA, apunta’t ara!  

21/01/2021

 

La Comissió de Dret Animal del Col·legi d’Advocats de Sabadell, juntament amb INTERcids (Operadores Jurídicos por los Animales) organitzen divendres 5 de febrer, el II Congrés ‘Dret i animals’ del Vallès Occidental.

 

Com recordareu, la 1a edició d’aquest Congrés, l’any 2019, va tenir lloc al nostre Col·legi. Aquest any, per la pandèmia, es celebrarà en línia.

 

La jornada, que serà inaugurada per la Degana de l’ICASBD Excma. Sra. Eulalia Barros, començarà a les 9.30h del matí i s’estendrà fins les 20h. La clausura de l’esdeveniment anirà de la mà de la periodista Sra. Pilar Rahola.

 

Al matí hi haurà tres ponències i a la tarda una taula rodona amb tres participants de l’àmbit de l’advocacia, la política municipal i les forces i cossos de seguretat. En aquesta taula es tractaran temes relacionats amb la protecció animal en temps d’emergència climàtica i per la pandèmia de Covid i es respondrà a totes les preguntes dels assistents.

 

VEGEU AQUÍ EL PROGRAMA

 

Les ponències estan enfocades a assumptes d’interès general en matèria de protecció animal, tractant així mateix la problemàtica de la fauna autòctona. Intervencions policials en situacions amb animals; protecció de fauna silvestre i alternatives a la caça amb control ètic de poblacions, així com els animals en els processos judicials, són alguns dels interessants àmbits en què aprofundiran els ponents.

 

Col·laboren amb l’esdeveniment el Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) i Jove Advocacia Sabadell (JAS).

 

La inscripció al congrés té un preu de 15€ i es realitzarà enviant un mail a la següent adreça: congresvallesocc@intercids.org.