2a sessió del XIIè CICLE DE CINEMA, ARTS ESCÈNIQUES I DRETS HUMANS DE L’ICATER: dijous 9 de maig a les 18 h al Col·legi, participeu-hi!

06/05/2024

Després de l’èxit de públic de la 1a sessió del Cicle, que es va celebrar el passat 25 d’abril amb la projecció de la pel·lícula ‘Objector’ i la participació en el col·loqui posterior de Pere  Vidal, activista per la Pau i membre del grup #AturemLesGuerres de Terrassa, el proper dijous 9 de maig a les 18 h tindrà lloc al Col·legi d’Advocats de Terrassa la 2a sessió del XIIè CICLE DE CINEMA I DRETS HUMANS, amb l’objectiu de reflexionar, debatre i sensibilitzar els ciutadans i ciutadanes sobre les vulneracions de drets a la nostra societat.

Aquesta segona sessió del Cicle, tractarà de la Coeducació per a la igualtat, es projectaran dos curts documentals: ‘El sueño imposible’ (10 minuts) sobre la coeducació dins i fora de casa, i ‘Ahora o nunca’(6 minuts), sobre la violència de gènere i el seu abast. Debat-fòrum posterior amb la participació de Rosa M. San Gabriel Alcolea, Magistrada del Jutjat de Menors núm. 3 de Barcelona, Mercè Gómez, Presidenta del Casal de la Dona de Terrassa i Júlia López Quintana, mestra formadora en Coeducació.

Totes les sessions del CICLE, que patrocina Altermútua, són OBERTES A LA CIUTADANIA amb assistència lliure i gratuïta, participeu-hi!