25 de novembre: Jornada sobre l’ús del Català a la Justícia a Sant Feliu de Llobregat, inscripcions gratuïtes!

23/11/2016

 

Des del Consell de l’Advocacia Catalana han organitzat una nova Jornada sobre l’ús del Català a la Justícia, que enguany serà la setena edició. Aquesta Jornada, gratuïta i oberta a tots els professionals que treballen en el món del dret, tindrà lloc a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat, el dia 25 de novembre de 2016,  a la sala d’actes del Palau Falguera (C/Falguera 6).

 

La Jornada, que presidirà l’Honorable Sr. Carles Mundó i Blanch, constarà de dues parts ben diferenciades: la primera, de caire acadèmic, anirà a càrrec de la Sra. Eva Pons, professora de Dret Constitucional a la Universitat de Barcelona. A la segona, en format de taula rodona, àgil i dinàmica, serà conduïda per la periodista Sra. Mayte Piulach. Intervindran quatre persones que coneixen prou bé la situació del català dins l’àmbit del món del dret: la Sra. Gemma Calvet, advocada i ex Diputada al Parlament, el Fiscal Sr. Josep Aniol Frigola, el Magistrat Sr. Daniel Bartomeus i el Sr. Ismael Campos, advocat i expresident dels Joves Advocats de Catalunya.

 

Agrairem que pugueu assistir a aquesta jornada perquè entre tots els assistents i els ponents podem aportar noves idees, propostes i solucions per trencar aquesta inèrcia i normalitzar la situació de la llengua en aquest àmbit.

 

Cliqueu aquí per a més informació i butlleta d’inscripció

 

Per confirmar la vostra assistència cal omplir la butlleta d’inscripció i fer-la arribar a serveilinguistic@cicac.cat o mitjançant fax al 934 881 553.