18 de gener, 17h: Inscriu-t’hi ara! IRPH i clàusules REDAL a les hipoteques: darreres sentències i aplicació pràctica en execucions hipotecàries, amb Verónica Dávalos, Maite Ortiz i José María Erauskin, advocats especialistes en temes hipotecaris

13/01/2022

El proper 18 de gener a partir de les 17 h hem organitzat una sessió formativa en línia amb Verónica Dávalos, Maite Ortiz i José María Erauskin, advocats especialitzats en qüestions hipotecàries, reclamació de clàusules abusives i pioners a la lluita sobre l’IRPH. Han dut l’assumpte C-125/18 i C-655/20 al TJUE de les qüestions prejudicials que s’ha plantejat des del Jutjat de 1a instància núm 38 de Barcelona.

Ens parlaran dels recents pronunciaments dels diversos tribunals sobre les clàusules IRPH i REDAL presents a moltes de les hipoteques que actualment estan immerses en procediments d’execució.

L’IRPH és un índex referencial hipotecari molt conegut, però les clàusules REDAL (abreviatura de REDito AD Libitum, ‘devolució a voluntat’) no sempre es coneixen, i poden beneficiar els/les signants d’una hipoteca perquè, com ja han recollit sentències recents, contemplen la possibilitat que, en cas de dificultats econòmiques, l’hipotecat/da tingui dret a tornar un import menor de la quota mensual que li està cobrant el banc.

Lloc: En línia, via TEAMS. Rebreu per correu electrònic l’enllaç a la sessió.

Data i horari: 18 gener 2021, a partir de les 17 h

Preu inscripció: 10€ col·legiats/des ICATER, 30€ altres, Gratuït EPJs 20-21/21-22

INSCRIU-T’HI ARA CLICANT AQUÍ