17 gener, 18.30h, a la Cambra de la Propietat de Terrassa, conferència-col·loqui: La resolució de conflictes en la propietat urbana: judici o mediació?

04/01/2018

 

El proper 21 de gener es commemora el Dia Europeu de la Mediació. Aquesta celebració persegueix l’objectiu de donar a conèixer i fomentar la Mediació com a mètode alternatiu a la via judicial i arbitral de resolució de conflictes. Un mètode que, de fet, està funcionant molt bé a d’altres països on ja està força més implantat.

 

Per commemorar aquest Dia Europeu, el nostre Col·legi organitza conjuntament amb la Cambra de la Propietat Urbana de Terrassa i Comarca una conferència-col·loqui (a més de les sessions gratuïtes de mediació de les què us informàvem ahir):

 

  • 17 de gener, 18.30h: Conferència-col·loqui a la sala d’actes de la Cambra de la Propietat Urbana de Terrassa i comarca (C/Arquímedes, 267 –Terrassa), amb el títol La resolució de conflictes en la propietat urbana: judici o mediació, a càrrec de l’advocada i mediadora Ana Maria Velasco Vega, amb introducció de l’advocat i Secretari de la Cambra, Joan Planas Comerma. Organitzen conjuntament l’ICATER i la Cambra.

La conferència és gratuïta i comptarà com a formació continuada pels mediadors del Centre de Mediació de la Generalitat de Catalunya. Aforament limitat

Cal confirmar l’assistència abans del dia 15 de gener de 2018 a info@cambrapropietat.com. Si sou mediadors, en el moment d’inscriure-us, indiqueu-ho! Trobareu més informació clicant aquí.