14 i 21 maig: webinars CICAC sobre Dret penitenciari: Protocol de classificació inicial en medi obert i Treball a la presó, t’apuntes? Gratuïts per a lletrats/des i en línia:

08/04/2024

La subcomissió de PENITENCIARI del CONSELL DE L’ADVOCACIA CATALANA, presidida per l’Excma. Sra. Eulàlia Barros , han organitzat un Webinar sobre “PROTOCOL DE CLASSIFICACIÓ INICIAL EN MEDI OBERT (CIMO) EN CENTRES PENITENCIARIS”, per al dimarts, 14 de maig de 2024 a les 16 h.

També, pel 21 de maig, la mateixa subcomissió ha programat un altre webinar sobre “TREBALL A LA PRESÓ: RÈGIM JURÍDIC I QÜESTIONS PRÀCTIQUES”,

El primer d’aquests webinars (14 maig) es centrarà en explicar el Protocol de classificació inicial en medi obert (CIMO) amb la finalitat de facilitar que les persones internes en centres penitenciaris que en poden tenir dret puguin entrar en aquest programa amb l’objectiu d’afavorir la continuïtat del procés d’integració social d’aquelles persones que han estabilitzat la seva vida després del delicte. En aquest webinar s’explicarà a qui es pot aplicar aquestes mesures, quins són els criteris d’admissió i d’exclusió.

El webinar del dia 21 de maig, “TREBALL A LA PRESÓ: RÈGIM JURÍDIC I QÜESTIONS PRÀCTIQUES”, tractarà sobre les possibilitats i condicions de que disposen  les persones recloses en centres penitenciaris de poder realitzar un treball remunerat dins del mateix centre penitenciari, abordar el règim jurídic així com les qüestions pràctiques que això suposa.

Podeu consultar més informació sobre ponents, etc, a la web del CICAC.

També, si us hi voleu inscriure, podeu fer-ho des d’aquests enllaços: