14 d’octubre, a la sala d’actes, Xarxes Socials per a advocats, curs zero: Twitter, LinkedIN, Blogs

14/09/2016

 

Són útils realment les xarxes socials per als advocats? Serveixen de res a nivell professional? Com les podem optimitzar perquè siguin una eina de treball i no només una font de distraccions? Per on comencem?

 

El proper 14 d’octubre, d’aquí a 1 mes, curs pràctic de Xarxes socials per a advocats (curs zero, nivell inicial) a càrrec de Sandra Núñez @sandranuneztrad Community Manager per la F.UNED, documentalista del Col·legi i tuitera oficial d’@ICATERadvocats.

 

La sessió, que serà gratuïta, està adreçada als col·legiats i col·legiades que  no siguin experts en les xarxes socials (encara :)) i que vulguin descobrir-les com a eina per potenciar la seva marca personal com a professionals i per poder començar a explotar-les com a eina de màrqueting per atraure clients.

 

Serà una sessió eminentment pràctica i volem que tothom surti, com a mínim, amb un perfil de Twitter actiu i en marxa. I amb idees per publicar. Si pot ser també, perfil de LinkedIN, la xarxa professional per excel·lència. Porteu els mòbils! 🙂

 

Guardeu-vos la data! Recordeu: divendres 14 d’octubre, en sessió de matí (concretarem horaris)