10N: Jornada de formació per a professionals organitzada per la Taula de Violència Masclista de Terrassa, inscripcions obertes!

27/10/2023

Us convidem a la jornada de formació que organitzem des de la Taula de Violència Masclista de Terrassa, adreçada molt especialment als equips professionals que treballeu en aquest àmbit.

Trobareu, a peu de pàgina, l’enllaç per a la inscripció, que finalitza el dia 6 de novembre.

Jornada de formació: Violència masclista en l’àmbit familiar

Divendres 10 de novembre de 2023, de 9.00 a 15.00 h

Vapor Universitari de Terrassa (C.Colom, 114)

09.00 – 09.30 h Lliurament de documentació

09.30 – 09.45 h Benvinguda institucional

09.45 – 11.00 h Conferència marc: “Violència masclista en l’àmbit familiar”, a càrrec de Gemma Altell Albajes, psicòloga i sòcia fundadora de la consultora G-360 Cartografies Humanes, consultoria social i de gènere.

La presenta i modera: Natalia Perona Vizcaíno, cap del Servei de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Terrassa.

09.00 – 09.30 h Lliurament de documentació

11.00 – 11.30 h Pausa

11.30 – 13.00 h Taula Rodona. Violència masclista contra la infància.

  • Violència vicària, a càrrec de Soledad Ruiz Saiz, psicòloga especialista en processos de recuperació de dones víctimes de violència masclista.
  • Violència sexual en la infància, a càrrec de Mercè Martí Baliarda, psicòloga i codirectora de G-360 Cartografies Humanes, consultoria social i de gènere.
  • La diligència deguda en l’atenció a la infància, a càrrec de Bàrbara Roig Merino, psicòloga social i coordinadora de la Unitat de Transversalitat de Gènere de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona.

La presenta i modera: Àlex Monfort Fradera, director dels serveis d’Infància, Famílies, Joventut i Gent Gran de l’Ajuntament de Terrassa.

13.00 – 14.30 h Taula Rodona. Altres violències masclistes en l’àmbit familiar.

  • La violència familiar contra les dones grans, a càrrec de Beatriu Masià Masià, terapeuta experta en l’abordatge de la violència masclista.
  • La violència familiar contra les dones amb capacitats diverses, a càrrec de Montse García Blasco, experta en accessibilitat i inclusió social, i agent d’igualtat.
  • La violència filioparental, a càrrec d’Arantzazu Herrador Carabante, especialista en Psicologia Forense, Criminal i Penitenciària i presidenta de l’associació Raíces.

La presenta i modera: Tere Mur Martí, metgessa de família de la Fundació Assistencial de Mútua Terrassa i membre de la Taula de Violència Masclista de Terrassa.

14.30 h Cloenda

Cal formalitzar la inscripció aquí: https://forms.office.com/e/Vzz3bdar52

Per a més informació: Taula de Violència Masclista de Terrassa

taulaviolenciamasclista@terrassa.cat 

També podeu contactar amb nosaltres al tel. 937 397 408 ext. 3414 (Maria Toresano- Servei de Polítiques de Gènere)