#10D Avui és el DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS: quins recursos documentals teniu a la vostra disposició a la BiblioICATER? En línia i per consulta a sala (o per endur-vos en préstec)

10/12/2021

Avui divendres 10 de desembre es commemora el Dia Internacional dels Drets Humans, recordant que tal dia com avui de l’any 1948 l’Assemblea General de les Nacions Unides  va aprovar la Declaració Universal dels Drets Humans.

Com ja hem fet en altres ocasions per efemèrides diverses relacionades amb la defensa dels Drets, des de la Biblioteca de l’ICATER hem preparat aquest recull actualitzat de recursos documentals sobre la matèria, que posem a la vostra disposició des d’avui mateix al Catàleg en línia de la #BiblioICATER.

Veureu que els documents estan separats en dos blocs::

  • documents que podeu consultar en línia i
  • els que tenim a la Biblioteca físicament i ens podeu demanar en préstec o venir a consultar-los en sala.

Aprofitem per recordar-vos també que aquesta tarda, a partir de les 18.30 h a la Sala Crespi de Terrassa lliurarem els PREMIS DDHH ICATER 2021 a les guanyadores d’enguany: Isabel Marquès i Amat, premi a l’Advocacia Compromesa, i Fundació Oncolliga Terrassa, premi a la Solidaritat.

En el decurs de l’acte, al qual esteu totes i tots convidats, es farà entrega també del Diploma del Torn d’Ofici 2021 al company Antoni Ordoño Pino.