Comença el mes de maig formant-te gratis i en línia amb els webinars #FormacióCICAC els seminaris i les càpsules formatives de l’ICAB

04/05/2020

 

Maig 2020. Seguim connectats i connectades a la #FormacióCICAC en el #formatdesdecasa ! Us informem dels nous WbinCICAC que tenim previstos pels propers dies i també dels seminaris que ofereix en obert (prèvia inscripció) l’ICA Barcelona, tot gratis i en línia, aprofiteu els recursos al vostre abast!

 

·         Dilluns, 4 de maig de 2020, a les 18 h, ponència a càrrec de la psicòloga, Sra. Carme Brit, sota el títol Com conèixer la personalitat de la nostra clientela, millorem la comunicació. Aproximació pràctica.

 

·         Dimarts, 5 de maig de 2020, a les 12 h, ponència a càrrec de l’Advocada i diputada de la Junta de Govern de l’ICAB, Sra. Cristina Vallejo Ros, sota el títol Anàlisi de la jurisprudència més recent sobre l’IRPH.

 

·         Dijous, 7 de maig de 2020, a les 18h, a càrrec de l’advocada i mediadora, membre de la Junta del Centre de Mediació de Dret Privat de les Terres de l’Ebre  Sra. Núria Cabanes, títol: Aspectes legals, processals, laborals i diplomàtics de la mediació. FORMACIÓ HOMOLOGADA PEL CENTRE DE MEDIACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. Formació organitzada per l’ICATOR.

 

INSCRIVIU-VOS-HI A LA PLATAFORMA DE FORMACIÓ DEL CICAC, ARA!

També us informem que el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ha organitzat una nova sessió on line prevista per dimarts  5 de maig a les 12 h, amb el títol  Reptes i mesures de xoc en matèria concursal:  abordarà les mesures i guies d’actuació davant la previsible allau de concursos de creditors que s’acosten als jutjats mercantils. Presentarà la sessió la degana de l’ICAB, Mª Eugènia Gay, i la moderarà Yvonne Pavia, administradora concursal i diputada de la Junta de Govern de l’ICAB.

Us hi podeu apuntar, gratuïtament i des d’aquest enllaç.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També us informem que el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ha organitzat una nova sessió on line prevista per dimarts  5 de maig a les 12 h, amb el títol  Reptes i mesures de xoc en matèria concursal:  abordarà les mesures i guies d’actuació davant la previsible allau de concursos de creditors que s’acosten als jutjats mercantils. Presentarà la sessió la degana de l’ICAB, Mª Eugènia Gay, i la moderarà Yvonne Pavia, administradora concursal i diputada de la Junta de Govern de l’ICAB. Us hi podeu apuntar, gratuïtament i des d’aquet enllaç.