Vols ser Mediador/a? Apunta’t fins el 27 d’octubre al CURS DE MEDIACIÓ EN DRET PRIVAT I MEDIACIÓ FAMILIAR 2020-2021, presencial al CICAC o en línia

02/10/2020

 

El Consell de l’Advocacia Catalana organitza el Curs de Mediació en Dret Civil privat i Mediació Familiar que començarà el proper 6 de novembre de 2020 i s’allargarà fins el 18 de juny de 2021. L’objectiu d’aquest curs és formar professionals en els coneixements tant teòrics com pràctics necessaris per poder exercir de mediador civil i familiar.

 

 El programa del curs, les condicions i la butlleta d’inscripció els trobareu a la web del CICAC, a l’enllaç que us posem al final d’aquesta comunicació. Tingueu present que el període de preinscripció acaba el 27 d’octubre de 2020.

 

Per inscriure’s al Curs de Mediació 2020-2021, cal formalitzar la preinscripció enviant la butlleta que trobareu a la web indicada, enviar-la a l’adreça de correu formacio@cicac.cat juntament amb el justificant de pagament.

 

Per tal d’obtenir el certificat habilitador cal complir el 80% d’assistència a tot el curs, seguir l’avaluació continuada i presentar una activitat avaluadora final. Amb l’obtenció del certificat del curs es compleix el requisit de formació que determina la Llei 15/2009, de 22 de juliol, de mediació en l’àmbit privat, i el Decret 135/2012, de 23 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei de mediació. Per tant, aquest curs, un cop sigui homologat, habilitarà per inscriure’s al Registre de mediadors familiars.

 

Aquest any s’incorpora una nova modalitat: es pot seguir el curs de forma presencial (seu del CICAC a Barcelona) o en línia.  Vegeu més detalls i els documents indicats a la web del CICAC.

 

INSCRIPCIONS AQUÍ