VIII Trobada anual de socis de la Societat Catalana d’Advocats de Família, 17-19 maig a Girona. Aquest any: el repte constant. Guardeu les dates!

12/02/2018

 

Aquí teniu el programa provisional de la VIII Trobada Anual de socis de la Societat Catalana d’Advocats de Família; que hem intitulat “Dret de Família: el repte constant. Sopar Jurídic a Girona” i que, tal com ja us vàrem anunciar a les Jornades de Barcelona i en anteriors correus, se celebrarà a l’Hotel Gran Ultònia de Girona del 17 al 19 de maig de 2018. Atès que es tracta d’un programa provisional, pot ésser modificat lleument.

 

Cas que la Trobada sigui del vostre interès i vulgueu reservar habitacions a l’Hotel de la Trobada, us recomanem que ho feu com més aviat millor; ja que durant el “Girona, Temps de Flors” hi ha molta demanda d’habitacions i es podrien acabar ràpidament.

 

Com en anteriors edicions celebrades a Girona, el dijous al vespre hem programat un sopar de germanor servit per un dels millors restaurants del món, el Celler de Can Roca, al Mas Marroch; l’espai del Celler de Can Roca per a les celebracions. El preu és de 125 € i inclou transport de l’hotel de la Trobada al Mas Marroch i del Mas Marroch a l’hotel de la Trobada i una consumició que, qui ho desitgi, podrà prendre, havent sopat, tot fent sobretaula, escoltant música o ballant una mica.

 

Us animem a que participeu a la Trobada presentant comunicacions que es presentaran el divendres 18 de maig a la tarda i/o intervenint en el “Debat a bat”.