Tornen les “Conferencias de los Lunes” del CGAE! – Aquest dilluns, 15 de gener, Acomiadaments col·lectius (podeu seguir-ho en línia, gratis!)

12/01/2018

Recordeu? les “Conferencias de los lunes” són una iniciativa gratuïta i en línia de Formació promoguda pel CGAE, que volen aportar a tots els Advocats eines formatives de qualitat que facilitin el necessari reciclatge permanent que demana l’exercici de la professió d’advocat.

 

Les conferències, que tracten  de temes que afecten molt directament el dia a dia de la professió en els diversos ordres jurisdiccionals, es faran el segon i el quart dilluns de cada mes en horari de tarda, es podran seguir en línia en directe, i també en diferit, des del vostre ordinador.

 

La inscripció és gratuïta per als Advocats col·legiats, només cal registre previ obligatori (només es fa una vegada, no cal fer-lo per cada conferència) però és molt senzill, si teniu problemes per fer-lo podeu trucar al Col·legi i us donem un cop de mà. Podeu registrar-vos clicant aquí.

Aquest proper dilluns 15 de gener de 2018, a partir de les 16.30h podeu seguir en directe la conferència Los despidos colectivos, a càrrec de Ignacio Cuesta Areces. Decano del Colegio de Abogados de Oviedo. Consejero del Consejo General de la Abogacía Española, us podeu inscriure AQUÍ.