Signat conveni entre l’ICATER i el Col·legi de Registradors de Catalunya per al Programa de Formació Professional en Dret Registral

05/12/2018

 

Aquest programa està enfocat a la formació del participant que estigui interessat en la incorporació a la borsa de treball dels Registres de la Propietat d’arreu del territori català, i que possibilita una part de les sortides professionals establertes dins del Grau o llicenciatura en Dret.

 

Sota la Direcció Acadèmica formada per Registradors de la Propietat i amb un claustre de professors integrats per Oficials dels Registres i Registradors, l’objectiu d’aquest programa de formació és dotar al participant d’una formació “ad hoc” per a que, un cop la finalitzi, tingui els coneixements jurídics, tècnics i estructurals del món laboral dels Registres de la Propietat i s’incorpori a la borsa de treball interna del Col·legi de Registradors.

 

En aquest sentit, el Deganat ens ofereix a tota la comunitat ICATER unes condicions especials de finançament de fins a 12 mesos sense interessos. Les places són limitades, així que si us interessa, us heu d’afanyar!

 

Per a més informació, podeu consultar el contingut, preus i sessions del Programa de Formació en Dret Registral, i/o adreçar un mail a l’adreça deganat@registradors.cat i/o també podeu trucar al 93-224.14.10.