Oci

Apuntar-se a l'equip de futbol del Col·legi

    • Tràmit: Si sou col·legiats de l’ICATER, o alumnes de l’Escola de Pràctica Jurídica de l’any en curs (de moment, només homes, encara no tenim equip femení) podeu apuntar-vos a l’equip de futbol-7 del Col·legi.

El nostre equip de Futbol-7 juga cada temporada en una lliga noctura de Futbol-7. Durant la temporada 2013/2014 està jugant a la lliga Valldorsala. Els partits es juguen al CP San Cristóbal de Terrassa i els horaris oscil·len entre les 20.45 i les 22.50h, aproximadament.

——-

  • Preu: La inscripció és gratuïta, però cal que els col·legiats que s’apuntin adquireixin l’equipació (aprox. 20€) i abonin l’assegurança obligatòria (aprox. 22€).

 

    •  Documentació: Contacteu, per correu electrònic (secretaria@icater.org) o per telèfon (937801366) amb la Secretaria del Col·legi  per comunicar que hi esteu interessats i us donarem les dades del coordinador de l’equip.

Club Natació Terrassa - descomptes per a col·legiats

    • Tràmit: Si sou col·legiats de l’ICATER o sou alumnes del curs corrent de la nostra Escola de Pràctica Jurídica, podeu gaudir de les instal·lacions i/o serveis del Club Natació Terrassa a preus bonificats, en virtut del conveni signat entre el nostre Col·legi i el CNT l’any 2011, prorrogat el setembre del 2013. Trobareu el detall dels descomptes de què podreu gaudir a la Circular 69/2013 en la que us informàvem de la pròrroga del Conveni.

__________________________________________

    •  Documentació: Per gaudir dels descomptes indicats, el tràmit l’heu de fer DIRECTAMENT VOSALTRES AMB EL CLUB, adreçant-vos-hi i  identificant-vos com a col·legiats. Podeu  accedir a la web del club, per si hi voleu contactar i demanar més informació.