Informàtics

Accés a l'àrea privada de la web col·legial i al correu icater.org - incidències

  • Tràmit: Si sou col·legiats de l’ICATER o bé alumnes del curs corrent de la nostra Escola de Pràctica Jurídica i teniu problemes per accedir a la part privada de la web o teniu alguna incidència amb el correu, contacteu amb nosaltres i provarem de resoldre-ho tan aviat com sigui possible. Les consultes més freqüents són:
 1. Problema: no recordo la contrasenya i password que he de posar per accedir a la part privada de la web, Solució: truqueu-nos i us la  recordarem, i també us la podem passar per mail. Així la tindreu sempre apuntada. Recomanem que si els vostres dispositius només els utilitzeu vosaltres, quan el sistema us digui “recordar contrasenya?” li dieu que sí.
 2. Problema: no puc accedir al meu correu icater.org. Diu que el compte no existeix. Solució: reviseu que no hagin passat cinc mesos sense utilitzar el compte -caduquen i desapareixen si no feu ni que sigui una mínima utilització durant aquest temps-. Si ha caducat, contacteu amb el personal de Secretaria que us en crearà un altre .
 3. Problema: veig la web desmarxada, com si s’hagués desmuntat. Solució: actualitzeu la versió del vostre navegador (és gratis) o proveu amb un altre navegador (Mozilla Firefox, Chrome, etc). La nostra web està optimitzada per funcionar correctament a partir d’Internet Explorer 8, i també per adaptar-se a la majoria dels sistemes operatius dels smartphones que s’utilitzen actualment.
 4. Problema: no veig bé les circulars i els pdfs que m’envieu. Només em surten els links. Solució: cliqueu sobre la pestanya “veure el missatge en html” que trobareu a la part superior dreta. S’obrirà el document sencer, amb tots els seus enllaços. Recordeu que és recomanable que tingueu actualitzat l’Acrobat Reader per veure correctament els pdfs.
 5. Per altres problemes (i solucions), contacteu amb nosaltres per telèfon (937801366) o bé envieu-nos un correu.
 •  Documentació: Podeu enviar-nos les vostres incidències a l’adreça formacio@icater.org. Preferiblement, i sobretot si considereu que el problema és complexe, adjunteu al mail captures de pantalla. Estudiarem què pot estar passant i us farem arribar la nostra resposta al més aviat possible.

Sol·licitud per rebre el correu a una adreça electrònica diferent (no @icater.org)

  • Tràmit: Si sou col·legiats de l’ICATER i voleu rebre la correspondència col·legial a una adreça de correu electrònic diferent de la que el Col·legi us proporciona (cognom1.cognom2@icater.org), podeu demanar-nos-ho per escrit i canviarem l’adreça d’enviament. Empleneu si us plau aquest formulari i envieu-nos-el a secretaria@icater.org

Sol·licitud de canvi de dades personals (canvi d’adreça preferent de correu electrònic)

 

Tanmateix, recordeu que els lletrats adscrits a qualsevol dels Torns d’Ofici del Col·legi heu de tenir activa necessàriament l’adreça @icater.org, que és on us seran enviades totes les comunicacions col·legial, incloses les designes, avisos de pagament, etc.

 

Nota: recordeu que el sistema de correu @icater.org us permet fer un reenviament automàtic de tots els correus a l’adreça que preferiu. Si no trobeu com activar aquesta opció, contacteu amb nosaltres i provarem d’ajudar-vos (Tel. 937801366-937801377)

______________________________________________

 

 • Documentació: Podeu enviar-nos la vostra sol·licitud de canvi d’adreça de correu electrònic, a l’adreça secretaria@icater.org.

BuroSMS

  • Tràmit: Si sou col·legiats de l’ICATER i voleu enviar a un client una comunicació de la qual quedi constància (de l’enviament i també del contingut), podeu utilitzar el servei de BuroSMS, que funciona de manera similar al tradicional burofax, però que s’envia al mòbil del destinatari del missatge. Un cop fem la gestió des del Col·legi, el sistema generarà un pdf que us servirà com a comprovant de l’enviament i del text que s’ha enviat.
  • Preu: 6€. Es facturaran a final de mes al compte on tingueu domiciliada la quota col·legial.
 •  Documentació: Podeu enviar-nos la sol·licitud d’enviament de BuroSMS a l’adreça secretaria@icater.org. Tingueu present que ens haureu d’indicar el següent:
 1. Número de mòbil al qual va dirigit el BuroSMS
 2. Missatge de text de 160 caracters com a màxim (compteu que els espais i la signatura del lletrat han d’incloure’s en aquests 160 caracters)

Aplicació per a mòbils i tauletes per consultar el Cens de lletrats

  • Tràmit: Si sou col·legiats de l’ICATER i voleu instal·lar-vos al vostre dispositiu mòbil (smartphone o tauleta) l’app CENSO MÓVIL, un petit programa informàtic creat per RedAbogacía (2013) per permetre la consulta del Cens de Lletrats de tot l’estat a travès del mòbil i de les tauletes. A més, està connectat a GoogleMaps per facilitar la localització dels despatxos i us permetrà trucar directament als telèfons que localitzeu a través de l’app.

Recordeu que el Cens, que elabora i manté el Consejo General de la Abogacía a partir de les dades que envien cada 24h tots els col·legis, està permanentment actualitzat.

 •  Documentació: Podeu descarregar l’app gratuïta directament des del vostre dispositiu a través de dues vies:
 1. Aneu a GooglePlay o AppleStore i busqueu CENSO (és el nom de l’app). Un cop allà només caldrà que seguiu les instruccions, com faríeu amb qualsevol altra aplicació.
 2. Cliqueu sobre aquest ENLLAÇ i trobareu els codis BIDI

Si durant el procés de descàrrega i/o instal·lació de l’app teniu algun problema, contacteu directament amb RedAbogacía, al tel. 902411141 o bé clicant AQUÍ.

Aplicació per a ordinadors per al Càlcul de pensions d'aliments

  • Tràmit: Si sou col·legiats de l’ICATER o alumnes de l’EPJ i voleu instal·lar-vos al vostre ordinador l’aplicació informàtica que permet el CÀLCUL DE PENSIONS D’ALIMENTS en base a les noves taules elaborades i publicades pel Poder Judicial durant l’any 2013, podeu aconseguir-la baixant-vos l’aplicació directament de la web del Poder Judicial, o bé consultant-la i realitzant els càlculs en línia, clicant AQUÍ
 •  Documentació: Podeu descarregar l’executable del programa directament des del vostre ordinador, connectant-vos a www.poderjudicial.es (dins la web, la calculadora i els manuals d’ajuda els trobareu a les icones de la dreta  – “destacamos” – o bé a través del cercador de la mateixa pàgina).

Aplicació per a mòbils i ordinadors per al Càlcul de Taxes judicials

  • Tràmit: Si sou col·legiats de l’ICATER o alumnes de l’EPJ i voleu instal·lar-vos al vostre ordinador o mòbil l’aplicació informàtica que permet el CÀLCUL DE TAXES JUDICIALS per a les noves taules elaborades i publicades pel Poder Judicial durant l’any 2013, podeu aconseguir-la baixant-vos l’aplicació directament de la web del Poder Judicial, o bé consultant-la i realitzant els càlculs en línia, clicant AQUÍ
 •  Documentació: Podeu descarregar l’executable del programa directament des del vostre ordinador, connectant-vos a www.poderjudicial.es (dins la web, la calculadora i els manuals d’ajuda els trobareu a les icones de la dreta  – “destacamos” – o bé a través del cercador de la mateixa pàgina).