Incidències Jutjats

Recull de retards als Jutjats

    • Tràmit: Si sou col·legiats exercents de l’ICATER, actueu davant els Jutjats de Terrassa o Rubí i voleu deixar constància de que us han citat a una hora determinada però heu acabat entrant a sala a una hora molt més avançada, podeu deixar constància d’aquestes circumstàncies al Full d’incidències sobre retards als Jutjats, que trobareu a disposició dels lletrats a les seus col·legials dels Jutjats de Terrassa i Rubí. __________________________________________

El full d’incidències sobre retards, un cop emplenat, es farà arribar al membre de la Junta de Govern que forma part de la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia.

__________________________________________

    •  Documentació: Aquest tràmit no disposa de documentació associada (més enllà del full esmentat, que trobareu a les seus col·legials dels Jutjats de Terrassa i Rubí)

Recull d'incidències als Jutjats

    • Tràmit: Si sou col·legiats exercents de l’ICATER, actueu davant els Jutjats de Terrassa o Rubí i voleu deixar constància d’alguna incidència que hagueu tingut mentre actuàveu davant els òrgans judicials, podeu deixar constància d’aquestes circumstàncies al Full de comunicació d’incidències que s’hagin produït als Jutjats (CRAJ), que trobareu a l’apartat Documentació d’aquest tràmit.

__________________________________________

    •  Documentació: Empleneu el full de comunicació d’incidències als Jutjats (si voleu podeu conservar l’anonimat) i feu-nos-el arribar al Col·legi. Si l’envieu per correu electrònic, envieu-lo a l’adreça secretaria@icater.org.Tan bon punt el rebem, el farem arribar al membre de la Junta de Govern que forma part de la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia._________________________