Honoraris

Peritatge sobre honoraris

    • Tràmit: Si sou col·legiats de l’ICATER o sou col·legiats d’un altre Col·legi i porteu un procediment dins els nostres partits judicials, i voleu demanar un peritatge sobre la minuta que presentareu, per estar segurs que després no serà susceptible d’impugnació judicial, podeu sol·licitar-ho a la Comissió d’Honoraris.
  • Preu: La Comissió començarà la revisió de la vostra minuta quan pagueu la provisió de fons, que variarà segons l’import de la mateixa:

– Si la minuta és inferior a 600€, el peritatge costarà 90,15€ (preu mínim)

– Si la minuta és superior a 600€, la fòrmula que determinarà l’import que haureu de pagar pel peritatge és la següent: [(Minuta sense IVA-600€)x1%]+90,15€

__________________________________________

    •  Documentació: Envieu-nos a l’adreça secretaria@icater.org, o porteu personalment a la Secretaria del Col·legi, la vostra sol·licitud adreçada a la Comissió d’Honoraris. Adjunteu-hi la minuta i, un cop hagueu satisfet l’import de la provisió de fons corresponent, la Comissió  valorarà el cas i us farà arribar la seva resposta al més aviat possible.

Consulta sobre honoraris

    • Tràmit: Si sou col·legiats de l’ICATER o sou col·legiats d’un altre Col·legi i porteu un procediment dins els nostres partits judicials, i voleu fer una consulta puntual sobre honoraris (no demanar un peritatge d’una minuta) podeu adreçar-la a la Comissió d’Honoraris, que mirarà de resoldre-la.

Recordeu que, d’acord amb la normativa europea, els HONORARIS són lliures.

______

__________________________________________

    •  Documentació: Envieu-nos la vostra consulta puntual a l’adreça secretaria@icater.org, la trametrem a la Comissió d’Honoraris. La Comissió mirarà de resoldre la vostra consulta i us farà arribar la seva resposta al més aviat possible.

Si esteu buscant models de fulls d’encàrrec professional advocat-client, cliqueu AQUÍ