Renovació en línia del certificat digital del teu Carnet ACA: sí, tu també l’has de fer… abans del 25 de juny!

06/06/2017

 

Potser hauràs rebut recentment una comunicació de renovació provinent de l’Autoridad de Certificación de la Abogacía (remitent servicios@redabogacia.org)  solicitant que procedeixis a renovar el teu certificat digital.

 

Per què l’has rebut?

Els protocols de seguretat que van encriptats en el xip de la teva targeta de vegades es tornen insegurs (hi ha molt hacker pel món) i amb les actualitzacions periòdiques dels encriptats ens assegurem que disposes d’un certificat actualitzat a la última tecnologia, et podem garantir millor a vigència i evitar que en un futur tinguis problemes de compatibilitat.

Si no has rebut el correu, també cal que ho facis. Pots seguir les mateixes instruccions que els que sí han rebut el correu.

ATENCIÓ: està marcat el 25 de juny com a data límit per fer aquest procés. Si no ho feu a temps, el carnet podria deixar de funcionar correctament. Millor que us hi poseu ara mateix!

 

Com ho has de fer?

La renovació es realitza de forma online seguint unes passes molt senzilles, en la mateixa targeta/carnet que tens actualment i sense cap cost. Ho pots fer en ordinadors amb Windows i amb MAC.

Un cop completis el procès de renovació, se’t quedarà automàticament substituït el certificat que tens actualment pel nou en la mateixa targeta/carnet ACA. De tota manera, el PIN, el PUK i totes les dades que ja té el carnet no patiran cap modificació.

 

On trobaràs les instruccions tècniques?

Trobareu tota la informació tècnica per fer el procés dins la web de RedAbogacía. Ja veureu que és molt senzill. Es tracta de descarregar un petit programet i executar-lo (vegeu més avall, per Windows o per MAC).

 

Tanmateix, si teniu problemes o us va millor, podeu venir a la Biblioteca del Col·legi -on hem instal·lat també l’aplicació de renovació- i fem el procés des d’aquí.

PASOS PARA LA RENOVACIÓN EN WINDOWS

*La aplicación a instalar compatible con Windows 7,8,10 y en Mac con los sistema  Capitán y Sierra
ICONO-WINDOWS

DESCOMPRIME EL FICHERO Y
ABRE EL EJECUTABLE DE INSTALACIÓN:

Sigue los pasos de instalación que aparecen en pantalla
(ver detalle de los pasos)

PASOS PARA LA RENOVACIÓN EN MAC

ICONO-MAC

DESCOMPRIME EL FICHERO Y
ABRE EL EJECUTABLE DE INSTALACIÓN:

Sigue los pasos de instalación que aparecen en pantalla
(ver detalle de los pasos)