Paraules d’Arcadi. Carta de la Comissió DDHH Icater al Sr. Arcadi Oliveres

31/03/2021

 

Carta que la Comissió va enviar al Sr. Arcadi Oliveres, que es troba en fase terminal, com a agraïment de les diverses col·laboracions que ha fet amb el Col·legi i la Comissió de Drets Humans.

 

Paraules d’Arcadi. Aquest es el títol de l’últim llibre de l’Arcadi Oliveres, l’ultim testimoni del pensament d’un home, un intel·lectual, un militant i un activista , amb lletres grans, dels Drets Humans.

Els milers i milers de persones  ( de totes les edats) que han tingut la sort d’escoltar-lo i de seguir i aprendre de les seves paraules i els seus ensenyaments, es podria dir que ens hem convertit en una nova classe que es podria anomenar, per exemple els “arcadistes”

Hem admirat sempre, la seva generositat, i la teva forma natural de convertir la teva vida en una vida de lluita.

Podran discrepar de tu, però, mai,  ningú et podrà negar el valor d’haver estat, un activista de “denuncia” i de “proposta” a la vegada.

La Comissió de Defensa dels DDHH del Col·legi d’Advocats volem retre un homenatge, molt sentit, al llegat, i al ideari d’una persona que ha dedicat la seva vida a la recerca de la Justícia Social i de la Dignitat Humana.

I ho fem dedicant-te la nostra Memòria del 2020, tot recordant tants moments que hem compartit amb tu, gaudint de la teva saviesa

Gràcies Arcadi

 

Joan Tamayo Sala

Amic i advocat

En nom propi i de totes les companyes i companys de la Comissió de Drets Humans de l’Il.lustre Col.legi d’ Advocats de Terrassa