Novetats en relació al II Congrés Estatal Interprofessional de Mediació, apunta’t ara! Preu, bus fins a Tortosa… i recorda que acreditaràs 12h de formació continuada!

13/06/2018

En relació al II Congrés Estatal Interprofessional de Mediació, previst per als propers dies 21 i 22 de juny de 2018, a la ciutat de Tortosa, us informem que HEM ACONSEGUIT REBAIXAR EL PREU DE L’INSCRIPCIÓ!!!

 

Ara, per només 100€ podeu assistir a tot al congrés, així com al sopar del dijous, 21 de juny a les 21h al restaurant “Lakinoa” (Passeig de Joan Moreira, 24B, Tortosa).

 

Us recordem que certificarem l’assistència al congrés,  acreditant 12 hores de formació continuada per mantenir el registre en el llistat de Mediadors de la Generalitat de Catalunya.

 

Pel que fa al contingut del programa, inscripcions i allotjament, us convidem a visitar la pàgina web https://ceim.cicac.cat/ on trobareu tota la informació necessària.

 

Respecte al transport, hem habilitat un bus exclusiu per congressistes que farà la ruta des de GIRONA-BARCELONA-TARRAGONA-TORTOSA, així com la tornada, per només per 15€ (ambdós trajectes)!!!!